100 محصول
مرتب‌سازی:

کامپوزیت

هرآنچه که باید در مورد خرید كامپوزيت بدانید

شاید تا‌به‌حال تجربه کامپوزیت دندان را داشته باشید؛ به‌خصوص وقتی که دندان‌های شکسته یا لب پَرشده دارید! مطمئنا همه ما به دنبال دندان‌هایی سفید، خط‌دار و زیبا هستیم. روش‌های مختلفی برای داشتن لبخند زیبا وجود دارد که یکی از بهترین و برجسته‌ترین این تکنیک‌ها، کامپوزیت دندان است. این روش زیبایی، در مقایسه با سایر درمان‌های زیبایی دندان بسیار سریع‌تر و ارزان‌تر است. در این مقاله می‌خواهیم به معرفی این مضووع بپردازیم. با ما همراه باشید.

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت به طیف وسیعی از درمان‌های زیبایی و ترمیمی دندان اشاره دارد. چیزی که ما به‌عنوان کامپوزیت دندان می‌شناسیم، در واقع رزین کامپوزیت نامیده می‌شود که به روش‌های مختلفی در دندانپزشکی استفاده می‌شود. با این روش درمانی زیبایی می‌توان بسیاری از مشکلات دندانی را حل کرد.

بعضی از این مشکلات عبارت‌اند از:

  1. اصلاح برخی ناهنجاری‌های دندان و لثه با کامپوزیت انجام می‌شود.
  2. بلند کردن و بزرگ کردن دندان‌های کوچک با این روش امکان دارد.
  3. اصلاح جزئی دندان‌ها، اصلاح سطح و لبه دندان‌ها هم با کامپوزیت انجام می‌شود.
  4. جایگزینی پرکردگی‌های قدیمی دندان یا پرکردن دندان‌های تازه پوسیده با این روش امکان‌پذیر است.
  5. فضاهای بین دندانی: گاهی اوقات بین دندان‌ها فاصله‌هایی ایجاد می‌شود که ظاهر ناخوشایندی دارند؛ با کامپوزیت می‌توان این فضای خالی را اصلاح کرد.
  6. شکستگی دندان: ترمیم پرکردگی‌ها و ترک‌های جزئی در دندان‌ها. در بعضی موارد ممکن است دندان در اثر تصادف شکسته و نظم دندان‌ها را مختل کند.
  7. دررفتگی دندان: تغییر شکل و نامنظمی دندان‌ها در بسیاری از موارد با این روش زیبایی قابل‌حل است.
  8. برخی از انواع تغییر رنگ دندان: سفیدکردن دندان به‌خصوص در مواردی که تغییر رنگ دندان با بلیچینگ برطرف نمی‌شود و با روش‌های دیگر قابل‌رفع نیست.

طرز استفاده از رزین کامپوزیت دندان

قبل از انتخاب و اجرای این تکنیک ابتدا باید دانست که آیا شما کاندیدای مناسبی برای انجام این روش است یا خیر؟ باید قبل از هرچیزی در مورد هزینه‌ها، تعداد جلسات درمانی، نتایج به دست‌آمده و … با پزشک خود مشورت کنید. طی این جلسات پزشک با معاینات لازم و سوالاتی که از فرد می‌پرسد، تشخیص می‌دهد که آیا این روش زیبایی برای او کارساز است یا خیر؟

اول‌از‌همه فرد معاینه کامل دندان شود و از نظر سلامت لثه مشکلی نداشته باشد. در صورت مشاهده التهاب باید قبل از شروع کار برداشته شود و سپس برای کامپوزیت دندان اقدام شود. همچنین در این جلسه خواسته‌های فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و انتظارات وی از کامپوزیت دندان مشخص می‌شود.

  1. پس از رفع مشکلات دندان و لثه، رفع پوسیدگی و رفع التهابات، نوبت به انجام کامپوزیت می‌رسد. اگر دندانپزشک نیاز به اصلاح داشته باشد، ابتدا بیهوشی تزریق می‌شود. دیگر نیازی به تزریق بیهوشی نخواهد بود. برای رنگ کامپوزیت باید نظر فرد موردنظر را پرسید. اگر فردی بخواهد دندان هایش سفیدتر باشد از کامپوزیت‌های سفید استفاده می‌شود.
  2. در این مرحله دندان‌ها باید از هر گونه میکروب و میکروب تمیز شوند، بنابراین دندان‌های مورد درمان ابتدا به‌طورکامل تمیز می‌شوند.
  3. در این مرحله کمی ژل اسیدی روی دندان‌ها زده می‌شود تا سطح دندان‌ها ناهموار شود. این عمل باعث می‌شود که مواد ترمیمی بهتر روی دندان‌ها قرار گیرد.
  4. سپس کامپوزیت را که ماده‌ای خمیری شکل است با قلم مخصوص روی دندان‌ها قرار می‌دهند.
  5. پس از انجام این اعمال، مواد کامپوزیت به‌صورت لایه‌لایه روی سطح دندان قرار می‌گیرند و توسط نورهای مخصوصی که توسط دستگاه مخصوص دندانپزشکی ساطع می‌شود، روی دندان ثابت می‌شوند. بعد از آن باید فرم‌دهی دندان‌ها را انجام داد. دندانپزشک عمل کامپوزیت دندان را تا رسیدن به سطح و شکل مطلوب ادامه می‌دهد.
  6. در این مرحله کامپوزیت سفت شده و دندان‌ها در معرض نور لیزر قرار می‌گیرند.
  7. مرحله آخر: حالا باید پولیش و پولیش انجام شود. این عمل باعث شفافیت دندان‌ها می‌شود. دقت بالا در این مرحله بسیار مهم است.

انواع کامپوزیت دندانپزشکی

کامپوزیت‌ها از نظر ساختار انواع مختلفی دارند و معمولا انتخاب یک کامپوزیت در بیشتر موارد با نظر خود مشتری انجام می‌شود. کامپوزیت‌ها از شیشه یا سرامیک تشکیل‌شده‌اند. کامپوزیت‌های شیشه‌ای از سیلیس بلورین، دی‌اکسید سیلیکون، شیشه لیتیوم/ باریم-آلمینیوم و بوروسیلیکات شیشه‌ای شامل روی/ استرانسیم/ لیتیوم هستند. کامپوزیت‌های سرامیکی هم از اکسید زیرکونیوم ساخته شده‌اند.

کامپوزیت‌ها را از نظر اندازه ذرات و شکل می‌توان به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

  • کامپوزیت‌های ماکروفیلد: اندازه ذرات از ۵ تا ۱۰ میکرومتر، مقاومت مکانیکی خوب، سایش مقاومتی ضعیف.
  • کامپوزیت‌های میکروفیلد: با ذراتی به اندازه ۰.۴ میکرومتر، دارای وزن کمتر نسبت به ماکروفیلد و دارای مقاومت مکانیکی پایین. معمولا از این محصولات در جایی که باید فشار را تحمل کند، استفاده نمی‌شود.
  • کامپوزیت‌های هایبریدی: ترکیبی از کامپوزیت های میکروفیلد و ماکروفیلد، دارای انبساط حرارتی خوب و مقاومت بالای در برابر ساییدگی.
  • کامپوزیت نانوفیلد: اندازه ذرات ۲۰ تا ۷۰ نانومتر است و مقاومت بالایی در برابر ساییدگی دارند. این محصولات به‌راحتی صیقل می‌خورند.
  • کامپوزیت‌های بولک: از ذرات سیلیس و زیرکونیای غیر تجمعی تشکیل شده و مقاومت کمی در برابر سایش دارند. وقتی که به‌عنوان مواد پرکننده دندان مورداستفاده قرار می‌گیرند، مطمئن باشید که ذرات غذا هرگز بین دندان های شما باقی نمی‌ماند.

دسته‌بندی کامپوزیت بر اساس ویژگی‌های مصرفی

در یک دسته‌بندی دیگر، کامپوزیت‌ها را می‌توان به چند دسته مختلف دیگر تقسیم کرد:

  • جهانی: به‌عنوان قدیمی‌ترین نوع کامپوزیت رزین، هنوزهم طرفداران خاص خودش را دارد.
  • مایع: برای ترمیم های بسیار کوچک مورداستفاده قرار می‌گیرد.
  • کامپوزیت‌های بسته‌بندی شده: برای دندان‌های خلفی استفاده می‌شوند و سفت و چسبناک هستند.

مزایای کامپوزیت دندان

برخی از مهمترین مزایای کامپوزیت دندانی عبارت‌اند از:

  • در این روش سعی می‌شود بدون تراشیدن دندان‌ها اصلاح شود و در صورت لزوم دندان‌ها خیلی کم تراشیده شوند.
  • قابلیت تطبیق با اندازه دندان‌ها وجود دارد.
  • در این روش سعی می‌شود دندان‌ها بسیار طبیعی به نظر برسند.
  • زمان درمان بسیار کوتاه است.
  • این روش برگشت‌پذیر است و در صورت رنگ‌پریدگی یا شکستگی به‌راحتی قابل‌ترمیم است.
  • کامپوزیت دندانی رنگ، شکل و چرخش دندان‌ها را اصلاح می‌کند.
  • در این روش زیبایی، دندان‌ها به دما حساس نیستند.
  • کامپوزیت دندان نسبت به سایر روش‌های زیبایی دندان، قیمت مناسب‌تری دارد.
  • این روش یک روش جدید، سریع و کم‌تهاجمی برای زیباسازی دندان‌ها است.
  • کامپوزیت‌‎ها دوام بالایی دارند و در صورت نگهداری و مراقبت مناسب، حتی می‌توانند سال‌ها دوام داشته باشند.

معایب کامپوزیت دندان

  • ظاهر غیرطبیعی دندان‌ها: در بعضی از موارد، این امر به‌دلیل عدم ظرافت در کار دندانپزشک اتفاق می‌افتد.
  • مشکل در خوردن غذا: اگر کامپوزیت به‌درستی نصب و صیقل داده نشود، ممکن است باعث ناراحتی در خوردن شود.

عوارض کامپوزیت‌های دندانی

عوارض کامپوزیت‌های دندانی در بشیتر مواقع به دلیل عدم نگهداری درست و همچنین درمان غیراصولی است.

  • درمان نادرست: در بسیاری از موارد ممکن است بعد از کامپوزیت، لثه ورم کند. در چنین مواقعی برداشتن کامپوزیت‌های قبلی، انجام درمان‌های لازم و قراردادن کامپوزیت جدید بهترین کاری است که باید انجام دهید. حتی تغییر رنگ و پوسدگی دندان هم می‌تواند از دلائل درمان‌ای غیراصولی باشند.
  • عدم رعایت بهداشت بعد از کامپوزیت: در برخی موارد به دلیل رعایت‌نکردن بهداشت دندان، پوسیدگی ایجاد می‌شود، مثلا: اگر از نخ دندان استفاده نکنید و غذا بین دندان‌ها باقی بماند، به‌مرورزمان پوسیدگی ایجاد می‌شود.

مراقبت از دندان کامپوزیت‌ شده

  • هر بار که غذا می‌خورید دندان‌های خود را به‌خوبی مسواک بزنید یا حداقل دو بار در روز مسواک بزنید.
  • استفاده از نخ دندان فراموش نشود (1 یا 2 بار در روز)
  • سعی کنید مصرف میان‌وعده‌هایی غذایی را کاهش دهید؛ چرا که بعد از هر وعده‌غذایی محیط دهان اسیدی می‌شود و باکتری‌ها باعث ضعیف شدن مینای دندان خواهند شد.
  • عادت‌های بد مثل: ناخن‌ جویدن، جویدن یخ و… کنار بگذارید؛ زیرا این کارها باعث پر شدن لب‌ها یا شکستن دندان‌ها و کامپوزیت‌ها می‌شود، اگر به دندان‌قروچه عادت دارید بهتر است دندان‌هایتان را کامپوزیت نکنید.
  • اگر حساسیت دندان یا دندان درد دارید حتما به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی شود قبل از اینکه دیر شود.
  • هر 6 ماه یا حداقل سالی یکبار برای معاینه دهان به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

بهترین مارک کامپوزیت

 برندهای مختلفی برای کامپوزیت دندان وجود دارد. از مهمترین و معروف‌ترین این برندها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Gradia Direct
  • Geanial
  • kuraray (برند ژاپنی)
  • Bisco
  • Cosmedent  ۳M (برند آمریکایی)
  • سارمکو (برند سوئیسی)

برای انتخاب بهترین مارک کامپوزیت باید از قبل با پزشک خودتان در این زمینه مشورت داشته باشید.البته که برندهای مختلف دیگری هم از این محصول می‌توان در بازار دید، اما این برندهای گفته شده، بهترین گزینه هستند.

خرید کامپوزیت

برای خرید کامپوزیت دندان به‌عنوان یکی از تجهیزات مهم دندانپزشکی بهتر است به سایت دنداناطب مراجعه کنید. قیمت کامپوزیت در برندهای مختلف در این سایت به‌راحتی برای کاربران قابل‌مشاهده است.

اگر هم نیاز به دریافت راهنمایی بیشتر داشتید، می‌توانید با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید. خرید کامپوزیت در بهترین قیمت و برند را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی دنداناطب تجربه کنید.

قیمت کامپوزیت

قیمت کامپوزیت دندان به عوامل مختلفی مانند جنس، برند و حتی تعداد دندان‌هایی که به کامپوزیت دندان نیاز دارند، بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت کامپوزیت در مارک و جنس‌های مختلف می‌توانید به سایت دنداناطب مراجعه کنید.

تفاوت کامپوزیت دندان و لمینت دندان چیست؟

سوال بسیاری از افرادی است که به دنبال دانستن تکنیک‌های زیبایی دندانپزشکی هستند، این است که کامپوزیت بهتر است یا لمینت؟ کامپوزیت و لمینت دندان هر دو روشی هستند که یک هدف را دنبال می‌کنند و آن زیباسازی فرم دندان‌ها است، اما تفاوت‌های اساسی باهم دارند.

مزایای کامپوزیت دندان نسبت به لمینت‌های سرامیکی

  • زمان انجام: این دو تکنیک از نظر زمان لازم برای انجام کاملا متفاوت هستند به‌طوری که یک جلسه درمانی برای انجام کامپوزیت دندان کافی خواهد بود و مواد در مطب و توسط دندانپزشک آماده می‌شود، اما تکنیک لمینت نیاز به مواد دارد. باید در لابراتوار تهیه شود که حدود سه هفته طول می‌کشد و سپس دندانپزشک باید لمینت را انجام دهد که زمان‌بر است؛ بنابراین در زمان درمان کامپوزیت نسبت به لمینت برتری دارد بنابراین نیازی به انتظار نیست.
  • تراشیدن دندان: در روش کامپوزیت، دندان‌ها نیازی به تراشیدن ندارند مگر اینکه دندان پوسیده باشد، اما در لمینت دندان‌ها باید حدود نیم میلی‌متر تراشیده شوند.
  • هزینه: هزینه لمینت‌های سرامیکی بیشتر از کامپوزیت است.
  • عمر کامپوزیت کمتر از لمینت‌های سرامیکی است.
  • کامپوزیت‌ها از نظر مقاومت در برابر فشار و سایش با لمینت‌های سرامیکی قابل‌مقایسه نیستند.
  • کامپوزیت‌ها در برابر لک و تغییر رنگ مقاومت کمی دارند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد کامپوزیت دندانی، مزایا و معایب و حتی انواع کامپوزیت صحبت کردیم. همان‌طور که گفتیم برای ترمیم، شکستگی یا حتی در بسیاری از موارد برای تغییر رنگ دندان از این روش زیبایی استفاده می‌شود. این تکنیک حساس است و باید توسط یک دندانپزشک معتبر انجام شود. انواع مختلفی از برندهای کامپوزیت را می‌توان در بازار دید که هرکدام جنس‌های مختلفی دارند. اگر شما هم قصد خرید کامپوزیت را دارید، بهتر است به سایت دنداناطب به‌عنوان یک فروشگاه اینترنتی آنلاین در زمینه تجهیزات پزشکی مراجعه کنید.

این فروشگاه با بیش از یک دهه تجربه، تحویل محصولات درب منزل، بازگشت کالا و تضمین اصیل بودن کالا توانسته به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی تجهیزات دندانپزشکی شناخته شود. اگرهم برای خرید نیاز به کمک کارشناسان متخصص و متبحر در این زمینه داشته باشید، می‌توانید با کارشناسان مجموعه ما تماس گرفته و بعد از آن سفارش خودتان را ثبت کنید.

سوالات متداول

  1. کامپوزیت دندانی چیست؟

کامپوزیت‌ها مواد ترمیمی هستند که برای ترمیم ساختار معیوب دندان استفاده می‌شوند و در نهایت باعث بهبود لبخند فرد خواهند شد.

  1. مزایا و معایب استفاده از کامپوزیت چیست؟

کامپوزیت زیبایی بهتری دارد. برداشتن ساختار دندان در کامپوزیت‌ها در مقایسه با ترمیم آمالگام کمتر است. اما این تکنیک بسیار حساس است و باید توسط دندانپزشکان مجرب انجام شود و حتی وقت‌گیر و پرهزینه هم می‌باشد.

  1. در چه مواردی از کامپوزیت دندانی استفاده می‌شود؟

برای لب پرشدن یا ظاهر مناسب دندان‌ها و شسکستگی و تیرگی از این روش درمانی زیبایی استفاده می‌شود.

  1. بهترین مارک کامپوزیت دندان چیست؟

مارک‌های مختلفی از کامپوزیت دندان را می‌توان در بازار دید اما kuraray  (برند ژاپنی)، Cosmedent  ۳M  (برند آمریکایی) و سارمکو (برند سوئیسی) از بهترین برندهای این محصول هستند.

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد